Geitenkaasuientaart

woensdag 4 juli 2007 door Barbara

1 1/2 pak hartige taartdeeg (vriezer)
6 grote uien (ringen)
3 takjes tijm
200 gr zachte geitenkaas (stukjes)
8 kerstomaatjes (gehalveerd)
8 zwarte olijven (gehalveerd)
Je kunt dit in eenpersoonstaartvormpjes maken, of in een grote quichevorm

Uien in olie in 10 min zachtjes gaar smoren en laten afkoelen.
Vorm invetten en met bloem bestuiven -> bekleden met deeg. Uien erover verdelen. Daarna geitenkaas, kerstomaatjes, olijven en tijm erover verdelen.

200 graden, ca. 20 min

 

1 reactie op “Geitenkaasuientaart”

  1. Trouwen Rick & Caroline-- Barbara Culinair zegt:

    […] (2 courgettes) Toscaanse varkenstoof (recept x 2) Blauwe kaastaart met peren (2 stuks) Uiengeitenkaastaart (4 stuks) Kip in martini (30 kippenbouten) Italiaanse gehaktballetjes (1,5 kg gehakt) Roergebakken […]