Geitenkaasuientaart
woensdag 4 juli 2007 door Barbara1 1/2 pak hartige taartdeeg (vriezer)
6 grote uien (ringen)
3 takjes tijm
200 gr zachte geitenkaas (stukjes)
8 kerstomaatjes (gehalveerd)
8 zwarte olijven (gehalveerd)
Je kunt dit in eenpersoonstaartvormpjes maken, of in een grote quichevorm
Uien in olie in 10 min zachtjes gaar smoren en laten afkoelen.
Vorm invetten en met bloem bestuiven -> bekleden met deeg. Uien erover verdelen. Daarna geitenkaas, kerstomaatjes, olijven en tijm erover verdelen.
200 graden, ca. 20 min
woensdag 4 juli 2007 om 20:23
[…] (2 courgettes) Toscaanse varkenstoof (recept x 2) Blauwe kaastaart met peren (2 stuks) Uiengeitenkaastaart (4 stuks) Kip in martini (30 kippenbouten) Italiaanse gehaktballetjes (1,5 kg gehakt) Roergebakken […]