Chocoladewhiskeytaart
zaterdag 7 juli 2007 door BarbaraVoor de taart:
225 gr pure chocolade
100 gr boter
5 eieren, gesplitst
1/2 dl whiskey of rum
Voor de chocladelaag over de taart:
3 eetl slagroom
100 gr pure chocolade
225 gr choco met boter smelten in pan, laten afkoelen en drank toevoegen
eidooiers schuimig wit kloppen
choco door eimengsel scheppen
eiwitten stijfkloppen en toevoegen
mengsel in ingevette taartvorm gieten
Bakken: oven 175 graden, ca.35 min
Als taart is afgekoeld: 100 gr choco smelten met slagroom en over de taart strijken
zaterdag 7 juli 2007 om 21:52
[…] Aardbeien met witte chocoroom (1 grote doos aardbeien) 2 kleuren chocomousse (recept x 2) Chocowhiskeytaart (2 […]
zaterdag 11 april 2009 om 9:53
[…] Erwtensoep Kastanje muffins met paddestoelen en kruidenmuffins Kipkluifjes met citroen en olijven Chocowhiskeytaart 2 kleuren chocomousse Witte choco rondjes met […]