Blauwe kaastaart met peren

zaterdag 7 juli 2007 door Barbara

1 1/2 pak deeg voor hartige taart (vriezer, of zelf vers maken)
paneermeel
1/2 l blik halve peren (in plakjes)
150 gr Danish Blue
4 eieren
1/2 dl koffieroom of slagroom
rauwe-kaastaart.jpg

Springvorm (ca 26 cm) invetten, bestuiven met bloem en bekleden met deeg.
Paneermeel over de bodem. Peer en kaas erover verdelen. Eieren loskloppen met room, peper/zout en over de taart schenken

kaastaart.JPG

Oven 200 graden, ca 35 min

 

1 reactie op “Blauwe kaastaart met peren”

  1. Trouwen Rick & Caroline-- Barbara Culinair zegt:

    […] paprika’s en 2 komkommers) Courgettesalade (2 courgettes) Toscaanse varkenstoof (recept x 2) Blauwe kaastaart met peren (2 stuks) Uiengeitenkaastaart (4 stuks) Kip in martini (30 kippenbouten) Italiaanse […]