Chutney van basilicum en avocado

zondag 23 december 2007 door Ted

1 basilicum plantje, daarvan alle blaadjes
2 eetlepels basilicum (diepvries)
110 gram gepelde amandelen (zonder zout)
1,5 tenen knoflook
1,5 eetlepel citroensap
3 rijpe avocado’s
zout

Doe de basilicum, amandelen, knoflook, citroensap en wat zout in de keukenmachine. Meng tot de amandelen klein gehakt zijn.
Schil de avocado en snij in kleine stukjes.
Voeg alles bij elkaar in een kom en meng goed.

Serveer bij kalkoen, gegrild vlees of vis.

Tip: maak dit 1 dag van te voren, bewaar in de koelkast.

 

1 reactie op “Chutney van basilicum en avocado”

  1. Canadees-Italiaanse kalkoen-- Barbara Culinair zegt:

    […] lekker bij de kalkoen: cranberrymintsaus, chutney van avocado en basilicum, en uiteraard de […]