Miniwokken
zondag 14 oktober 2012 door BarbaraSuccesrecepten voor de miniwok! Pannetje met:
champignons
uien
rozemarijn
salieboter (zelf gemaakt)
biefstukjes
witvis
rauwe ham
rozemarijn
limoen (stukje, met schil)
kip
peultjes
limoensap en -rasp
creme fraiche
zwarte pepersaus
zalm
creme fraiche
kappertjes
gehakt
prei
creme fraiche
knoflookkoriandersaus
peper
ei
spekjes
truffelolie
geraspte (hollandse geiten-)kaas
Spinazie met zalm gemarineerde in kikoman. Ook super met Turkse paprika (lange groene).
Gebakken oesterzwammen met prei lente-uitjes,zwarte olijven-ansjovis tapende en parmezaan.
Zalm
spinazie
kappertjes
crème fraiche
peper
Lenteui, spinazie, venkel en vis
gehakt met spinazie en geitenkaas. Of met prei. Of elfde maar dan zlam ipv gehakt
Spinazie met zalm gemarineerde in kikoman. Ook super met Turkse paprika
Gebakken oesterzwammen met prei lente-uitjes zwarte olijven-ansjovis tapende en parmezaan
Zalm spinazie kappertje crème fraiche peper
Lenteui spinazie venkel en vis
Of koop ‘vlees’ van ‘de Vegetarische Slager’: rauwe gehakt, spekblokjes, kipstukjes. Zalig en je mist het vlees niet!