Het Veerhuys – 2013-04-11-Toscaans
vrijdag 12 april 2013 door BarbaraGenoten van een Toscaans menu met wijnen van ‘Avignonesi’. Allemaal niet te geloven zo lekker!
Amuse Veerhuys
~~~
Wilde zeebaars: Ceviche van wilde zeebaars met vanillevinaigrette, groene asperges, crème fraiche en haringkuit
2012 Vignola Bianco – Sauvignon Toscane
~~~
Kalfszwezerik: Geglaceerde kalfs hartzwezerik met artisjok, aardpeer en roseval a la crème met truffel
2011 Cantaloro – Rosso di Toscane
~~~
Ree: Reefilet onder een korstje van kruidkoek, crème van knolselderij en geglaceerde oerbiet, eigen jus met specerijen
2010 Vino Nobile di Montepulciano
~~~
Kokos & kaffir: frisse mousse van kokos met tonen van citrus, diverse bereidingen van tropisch fruit
2012 Moscato d’Asti – I Vignaioli di S. Stefano (Ceretto)