Tortilla met sambalkaas
zondag 17 augustus 2008 door BarbaraTe serveren als hapje bij de barbecue, om de ergste trek te stillen voordat je aan het serieuze werk begint
Voor 6 stukjes (2 stukjes pp moet je wel vanuit gaan):
– 2 tortilla’s
– sambalsmeerkaas (slankie of AH eigen merk)
– 1 bosuitje in plakjes
– 2 a 3 plakjes schwarzwalderschinken (rauwe ham) in reepjes
Voor vega’s: de ham kun je zo weglaten
1 tortilla besmeren met de sambalkaas, bosuitjes en ham erover verdelen. 2de tortilla erop leggen. Tortilla’s in alufolie verpakken (matte kant naar buiten en zorg dat hij goed dicht zit -> anders verbrandt hij)
Leg de tortilla op de barbecue, omdraaien, ca 5 min en dan in 6 stukjes en serveren. Let op dat de tortilla, zelfs door de folie heen, flink bruin bakt op een heet vuur, dus erbij blijven is wel een vereiste 🙂
Snijden: met pizzacutter… ” pizza snij wiel ding”, in het nederlands…