Rauwkost met dippies
zondag 17 augustus 2008 door BarbaraZet ’t op tafel zodra je gasten binnen zijn. “Verantwoord” schransen en verhouding ” energie <-> resultaat” zwaar de moeite waard!
Een “kook-image-booster”!!!
– diverse soorten rauwkost in hap- en dipklare stukjes: wortel, komkommer, bleekselderij
– 2 dips: blauwe kaas en ansjovis/zwarte olijven
Blauwe kaas dip:
– een stuk gorgonzola picante
– creme fraiche
– slagroom
Gorgonzola met een lepel crème fraîche en een scheut slagroom in de blender tot een saus maken.
Ansjovisdip:
– tapenade zoals op deze site te vinden
– slagroom
Tapenade aanlengen met slagroom tot gewenste dikte
dinsdag 25 november 2008 om 19:03
[…] Gevulde glaasjes: “haringappelâ€en “tomaattruffelroom†Rauwkost met dippies Sushi Tempura garnalen Tortilla’s met zalm/roomkaas en met sambal/rauwe ham Gemarineerde champies […]
zondag 9 januari 2011 om 11:15
[…] Rauwkost en dippies Spiesjes […]