Rauwkost met dippies

zondag 17 augustus 2008 door Barbara

Zet ’t op tafel zodra je gasten binnen zijn. “Verantwoord”  schransen en verhouding ” energie <-> resultaat” zwaar de moeite waard!

Een “kook-image-booster”!!!

– diverse soorten rauwkost in hap- en dipklare stukjes: wortel, komkommer, bleekselderij
– 2 dips: blauwe kaas en ansjovis/zwarte olijven

Blauwe kaas dip:
– een stuk gorgonzola picante
– creme fraiche
– slagroom

Gorgonzola met een lepel crème fraîche en een scheut slagroom in de blender tot een saus maken.

Ansjovisdip:
tapenade zoals op deze site te vinden
– slagroom
Tapenade aanlengen met slagroom tot gewenste dikte

 

2 reacties op “Rauwkost met dippies”

  1. Afdelingseten IDF&C 21 november 08-- Barbara Culinair zegt:

    […] Gevulde glaasjes: “haringappel”en “tomaattruffelroom” Rauwkost met dippies Sushi Tempura garnalen Tortilla’s met zalm/roomkaas en met sambal/rauwe ham Gemarineerde champies […]

  2. Tuinfeest!-- Barbara Culinair zegt:

    […] Rauwkost en dippies Spiesjes […]