Kerst 2005

zondag 25 december 2005 door Barbara

Met kerst hebben we drie dagen eters gehad en zo drie keer zalig gekookt. De menus hebben we grotendeels hetzelfde gehouden, maar de hoofdgerechten waren iedere dag anders: italiaanse lam, italiaanse kalkoen en sushi. De witte, rose en bubbelwijn hebben we gekocht bij Barile te Almere. Daar hebben we bij ieder gerecht perfect advies gekregen over de wijn!

Amuses
Muffins aux Châtaignes, Saumon fumé au Vanille, Mousse de Maquereau
– Geil, Muskat Sekt Halb Trocken

Entrées
Carpaccio a la Ted Sr. & Tricolore – Ligeia Calabria Bianco
Rouleau de pâte aux Crevettes – Chiaretto Alba Rosa

Plat principal
Dinde a la Italienne et garnitures – Rockwood, merlot

Spoom

Dessert
Pudding au champagne et citron – Clairette de Die

Café et friandises

Recepten:
muffins
kalkoen met pistachevulling
citroenpudding
carpaccio 

 

Geen reacties meer mogelijk.