Kerst 2005
zondag 25 december 2005 door BarbaraMet kerst hebben we drie dagen eters gehad en zo drie keer zalig gekookt. De menus hebben we grotendeels hetzelfde gehouden, maar de hoofdgerechten waren iedere dag anders: italiaanse lam, italiaanse kalkoen en sushi. De witte, rose en bubbelwijn hebben we gekocht bij Barile te Almere. Daar hebben we bij ieder gerecht perfect advies gekregen over de wijn!
Amuses
Muffins aux Châtaignes, Saumon fumé au Vanille, Mousse de Maquereau
– Geil, Muskat Sekt Halb Trocken
Entrées
Carpaccio a la Ted Sr. & Tricolore – Ligeia Calabria Bianco
Rouleau de pâte aux Crevettes – Chiaretto Alba Rosa
Plat principal
Dinde a la Italienne et garnitures – Rockwood, merlot
Spoom
Dessert
Pudding au champagne et citron – Clairette de Die
Café et friandises
Recepten:
muffins
kalkoen met pistachevulling
citroenpudding
carpaccio