Indiase pompoenricottataart

zondag 4 december 2016 door Barbara

Zalig om warm of koud te eten.

Nodig:
600 gr pompoen, geraspt (in de keukenmachine)
300 gr ricotta (officieel paneer, Indiase verse kaas)
3 eetl gehakte ui
1 stuk verse gember van 1 cm geschild en fijn gehakt
4 eetl geraspte wortel, gehakt in keukenmachine
1 eetl gehakte groene peper, vers (1 groene peper)
20 gr koriander blaadjes, gehakt
1 theel afgestreken theel kardemom
beetje zout
2 theel hele koriander zaadjes, geroosterd
2 theel komijnzaadjes geroosterd
4 eieren

Makkelijkste manier van bereiden:
doe alle ingredienten, behalve de ricotta en de eieren!,  in een keukenmachine en hak grof / fijn. Voeg de eieren en ricotta toe en meng even goed.

Schep in taartvorm (insmeren met olie, of als siliconentaartvorm…niet nodig)

Oven: 180 graden, 35-40 min. Even afhankelijk van de kleur en de “prikkertest”.

 

Geen reacties meer mogelijk.