Lasagne met zalm (uit blik)
maandag 9 juli 2018 door TedUit de losse pols, dus hoeveelheden kruiden e.d. zijn naar smaak.
Voorbereiden
Oven op 180 graden
Kaas raspen
Ingrediënten
1 ui gesnipperd
1 paprika gesnipperd
1 pakje groene aspergetips in stukjes (broccoli is vast ook lekker)
2 tenen knoflook gesnipperd
450 gram zalm uit blik (optie: tonijn)
2 eieren
Broodkruim
Italiaanse kruiden
Paprikapoeder
Cayennepeper
Zwarte peper
Zout
500 ml melk
1 pakje bechamelsaus (= hoeveelheid voor 500 ml melk)
250 gram belegen kaas, geraspt
1 pakje lasagnebladen (= 12 bladen, liefst vers)
Bereiden
Bak de ui, paprika, aspergetips en knoflook in een pan tot de ui bruin begint te worden.
Meng dit in een kom met: de zalm, eieren, broodkruim, italiaanse kruiden, paprikapoeder, cayennepeper, zwarte peper, zout.
Maak de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Ovenschaal invetten.
Om en om in de ovenschaal: lasagnebladen, zalm mengsel, bechamelsaus, kaas.
Bestrooien met paprikapoeder.
Ongeveer 35 minuten in de oven.
Trefwoord: lasagna