provencaalse stoofpot – vegan

maandag 11 maart 2019 door Barbara

Veganvariant van ons successnummer “provencaalse stoofpot”. Als vegan-variant…. mega mega lekker!!!

Ingrediënten (8 personen)
Olijfolie
1 pakje (175 Gr) vegan speckblockjes(VIVERA)
1 keer “porq bites”, van Gentle Chef (ca 650 Gr), in stukjes gesneden
300 gram gesneden ui
6 tenen knoflook, gesnipperd
4 eetl krenten
1 potje zwarte olijven (uitlekgewicht 115 gr)
1 potje groene olijven (uitlekgewicht 115 gr)
1 eetl provencaalse kruiden
1 kruidenbouillonblokje (bospaddenstoelen kan ook)
5 dl volle rode wijn
250 ml water
braadpan (a la creuset)

Bereiden:
Fruit de uien en knoflook met olijfolie aan.
Voor de rest van de ingredienten toe en laat ca 20 min stoven.

 

1 reactie op “provencaalse stoofpot – vegan”

  1. My vegan challenge & Dry Month-- Barbara Culinair zegt:

    […] Provençaalse stoofpot […]