Mexicaanse bonenwraps
zaterdag 16 januari 2021 door BarbaraErg makkelijk en weergaloos eten! En het ruimde de vriezer lekker op 🙂
Uit de vriezer:
- (vierkant bakje) gekookte bonenmix:
- libanese bonen, zwarte bonen, mungbonen (nachtje geweekt, 15 min gekookt en ingevroren)
- (vierkant bakje) goulashsaus
- 8 plakken pepperoni (S&B), in blokjes gesneden
- geschaafde hard parmesan (CLL)
Verder nodig voor 8 wraps (4p):
- rucola (optioneel)
- snelle creme fraiche van no-eggy may (CLL) en zelfgemaakte sojayoghurt
- meergranen wraps (AH)
- 1 theel komijnzaadjes
- 1 theel gemalen koriander
- 1 theel gerookte paprika
Bereiden:
- verwarm de goulashsaus en voeg de de koriander/komijn/gerookte paprika toe. Vocht mag best verdampen. Dus goed doorkoken afh van de natheid van de saus. Roer even door en verwarm verder met de bonen.
- bak de pepperoni krokant
Eten: schep bonenmix op een wrap, blokjes pepperoni erover, schep creme friache, “parmezaanse kaas” en rucola.