Paprika’s met noten-champignons
woensdag 20 oktober 2021 door Barbara
Nodig voor 2p:
- Puntpaprika. 3 stuk(s)
- 1 ui
- Knoflook2 teentje(s)
- Kastanjechampignons 6 stuk(s)
- Gemengde noten 150 g
- Volvette kokosmelk 200 ml
- Verse koriander 1 el
- Peterselie 1 el
- Olijfolie (milde) 1 el
Bereiden:
Verwarm de oven 200 graden Celsius.
Snij de ui, knoflook en champignons fijn en fruit deze ongeveer 5 minuten in olie.
Hak de noten fijn in een keukenmachine, of met een groot mes. Voeg toe aan champignonmengsel.
Voeg de kokosmelk, verse koriander, verse peterselie en zeezout toe. Breng aan de kook. Laat het 1 minuut koken en zet het dan uit.
Snij de puntpaprika’s in lengte doormidden.
Vul de paprika’s met het notenchampignonmengsel.
Zet de paprika’s zo’n 15 minuten in de oven.