Snijbietbootje

donderdag 20 juni 2024 door Barbara

Met ingrediënten uit ons groentenpakket (van natuurboerderij Wittenhorst). Voor 2 p.

  • Aantal stengels snijbiet incl blad.
  • Verse knoflook (hele jonge), 2 stuks, incl stengel.
  • 1 gele ui (ook vers, jong)
  • 4 plakken bladerdeeg
  • 1 eetl sumac
  • “Stokbrood-vorm” met bakpapier (of andere bakvorm wat je handig vindt)

Snijd de snijbiet, knoflook en ui in stukjes. Roerbak in beetje olie. Voeg blad als laatste toe. Roer de sumac erdoor en laat afkoelen.

Maak 2 bootjes van bladerdeeg met de snijbietvulling.

Bakken: 210 gr 20 min.

Lekker met tuinbonen. Erover geraspte kaas, of voor vegan neem homemade parmezaan van the Gentle Chef en edelgistvlokken.

 

Geen reacties meer mogelijk.