Hartige plaattaarten

zondag 23 augustus 2009 door Barbara

Hartige plaattaart: cherrytomaatjes en geitenkaas
1 pak hartige taartdeeg (vriezer)
2 doosjes cherry tomaten
1 blik zwarte olijven
150 gr zachte geitenkaas
gedroogde basilicum

Bedek een bakplaat met bakpapier. Verdeel het deeg erover en plak de plakjes aan elkaar vast met een beetje water. Verdeel de tomaatjes, geitenkaas, olijven en kruiden erover.
Oven 180 graden, 25-30 min

Hartige plaattaart: blauwe kaas, pecannnoten en kastanjechampignons
1 pak hartige taartdeeg (vriezer)
2 doosjes kastanjechampignons
150 gr blauwe kaas (blue d’ Auvergne oid)
ca 150 gr pecannoten
gedroogde tijm

Bak de champignons in plakjes en laat deze afkoelen. Deeg: zie boven. Verdeel de champignons, blauwe kaas, noten en tijm erover.
Oven 180 graden, 25-30 min

 

1 reactie op “Hartige plaattaarten”

  1. Astrid zegt:

    Naar een Amerikaans feestje met familie heb ik een heerlijke hartige plaat meegenomen (tomaat, olijven, geitenkaas). Hij viel zeer in de smaak.

    Voorbereiding was eenvoudig maar het resultaat was een heerlijk culinair hapje!